Kontakt / Medarbejdere / Stine Hedegaard Horsevad

Stine Hedegaard Horsevad

Arbejdsområder

• Psykoterapi
• Supervision
• Kriseintervention
• Psykisk arbejdsmiljø

 
Når du kommer til samtaler hos mig, er det vigtig for mig, at du føler dig mødt. Jeg ser det som mit fornemste job at forstå lige netop din situation. I processen, hvor vi sammen bliver klogere på dit liv, åbner der sig ofte døre og nye veje at gå, der ikke før var synlige. Jeg har et relationelt fokus. Det vil sige, at det er min overbevisning, at de relationer, vi omgiver os med, er af stor betydning for, hvordan vi trives, og hvordan de udfordringer, vi står overfor, påvirker os. Jeg vil derfor invitere dig til at være nysgerrig på dine relationer, hvis det giver mening for dig.

Jeg blev uddannet psykolog i 2011 og blev autoriseret i 2014. Siden min uddannelse har jeg arbejdet med samtaleterapi, psykisk arbejdsmiljø og pædagogisk psykologi. Indenfor samtaleterapi har jeg arbejdet med et bredt spektrum af problemstillinger bl.a. med klienter henvist gennem egen læge og medarbejdere, som gennem firmaordninger har haft mulighed for at få psykologsamtaler. Stressproblematikker, kriser, depression og angst har bl.a. været hyppige udfordringer og problemstilinger i samtalerne. Herudover har jeg arbejdet specialiseret med samtaleterapi for voksne, som i barndommen har været udsat for seksuelle overgreb, og jeg har været VISO-specialist på dette område.

Jeg har arbejdet med psykisk arbejdsmiljø i tre år, hvor jeg har hjulpet virksomheder med alt fra stress, arbejdsbelastninger og vold til konflikter og mobning. Jeg har erfaring indenfor supervision, kurser, interviewundersøgelser og ledersparring. Derudover har jeg erfaring fra PPR, hvilket udover det pædagogiske arbejde bl.a. har givet mig indblik i hverdagen for pædagoger, pædagogmedhjælpere, lærere, socialrådgivere og sundhedsplejersker.

Jeg er født i 1983, er gift og er mor til en pige. I min fritid holder jeg af udforske naturen omkring Silkeborg, hvor jeg bor, jeg ror kajak, og jeg interesserer mig for dans.

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, men hvis du er medlem af sygeforsikringen ”danmark” kan du få tilskud til samtaler, ligesom mange forsikringer også giver tilskud.
Institut for Relationspsykologi | Roskilde - Aarhus - Skive  | Tlf.: 97 52 00 95 | kontakt@relationspsykologi.dk