Institut for Relationspsykologi er et landsdækkende og privatejet psykolog- og konsulentfællesskab. Instituttet arbejder ud fra en relationel tilgang til pædagogik, psykologi og ledelse.

Institut for Relationspsykologi tilbyder privatpersoner, erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder psykologisk ekspertise, foredrag, organisations- og ledelsesudvikling og konsulentforløb.

Vi har afdelinger i Odense, Randers, Roskilde, Aarhus og Skive, hvorfra vi også udbyder specialiseret efteruddannelse. 

Institut for Relationspsykologi har sit fokus på de relationelle samspil og de mange udviklingsmuligheder, den relationelle bevidsthed åbner for den enkelte og for gruppen.

Mennesker udvikler sig i samspil med andre, og vi er eksperter i at hjælpe vore kunder til at øge kvaliteten af de samspilsprocesser, der har afgørende betydning for den enkelte og gruppens livsudfoldelse.

Vi mener, at mennesket er relationelt, værdigt og engageret, og dette menneskesyn er både det teoretiske og praktiske fundament for vores arbejde, der omfatter krisehjælp, terapi, supervision, konsulenthjælp, kursusforløb og erhvervspsykologiske ydelser.
 
Vi har mange års erfaring med relationspsykologiske tilgange, og vore mange dygtige medarbejdere er parate til at yde en kvalificeret indsats for at imødekomme dit behov 
Institut for Relationspsykologi | Roskilde - Aarhus - Skive  | Tlf.: 97 52 00 95 | kontakt@relationspsykologi.dk