ICDP konferenceKære deltager på den nordiske ICDP-konference,

Det er med tungt hjerte, at vi må meddele, at vi desværre er nødsaget til at aflyse ICDP-konferencen. Vi havde håbet på – og regnet med – at Corona ikke længere ville spænde ben for vores konferencedage. Vi har dog desværre fået den besked, at vores keynote speaker Kenneth Gergen, ikke kan deltage pga. Corona og rejserestriktioner. Med så kort et varsel, har vi beklageligvis ikke muligheden for at udarbejde et nyt program, som vil leve op til den kvalitet og standard, som vi gerne vil kunne levere på en nordisk ICDP-konference.


Som deltager vil du naturligvis få refunderet det fulde konferencegebyr. Vi har ligeledes været i kontakt med Vingsted ift. reservation af samt betaling for værelser. I vil få refunderet alle allerede betalte udgifter i forbindelse med overnatningsdelen.

Såfremt Vingsted behøver flere oplysninger i forbindelse med tilbagebetaling, kontakter de jer snarest.


Vi er overvældede over den positive interesse og tilslutning til konferencen. Vi har alle en helt særlig pædagogisk mission vedrørende arbejdet med relationer og ICDP, og vi har i meget lang tid glædet os til at være sammen med jer ift. at lære, lytte, erfaringsudveksle, netværke og hygge med ICDP som vores fælles ramme. Vi håber at kunne mødes på et senere tidspunkt til samvær med afsæt i ICDP


De bedste hilsner Alle os fra ICDP Danmark