Viden / Samarbejdspartnere / Niels Christian Hvidt

Niels Christian Hvidt

Institut for Relationspsykologi er stolte over et nyt og stærkt samarbejde med Theol.dr. og professor Niels Christian Hvidt fra Syddansk Universitet.
 
Niels Christian Hvidt har, med udgangspunkt i en italiensk doktorgrad og professorater i München og Freiburg, udgivet talrige bøger og artikler indenfor feltet for sundhed, eksistentielle ressourcer og tro. Han arbejder i dag ved Forskningsenheden for Almen Praksis på Syddansk Universitet, hvor han underviser kommende læger i at indgå i samtaler om tro, eksistens og relationer. Hans primære forskningsinteresse er de eksistentielle og religiøse ressourcer, der ofte har betydning i livs- og krisemestring. 

Niels Christian Hvidt bliver rådgivende seniorkonsulent hos Instituttet og deltager derigennem i sparring og rådgivning samt i udviklingen af fælles projekter, der har fokus på både relationelle, eksistentielle og samfundsmæssige perspektiver.
 
Institut for Relationspsykologi kan i samarbejde med Niels Christian Hvidt tilbyde udviklingsprojekter og foredrag, der har fokus på både relationelle, eksistentielle og samfundsmæssige perspektiver.
 
Læs mere om Niels Christian Hvidt; CV, foredrag og publikationer.
 
 
Samarbejdet består af:

1. Forskning i feltet: Eksistens og Relation
2. Uddannelser og kurser
3. Foredrag og arrangementer
4. Ledelses- og organisationsudvikling
Institut for Relationspsykologi | Roskilde - Aarhus - Skive  | Tlf.: 97 52 00 95 | kontakt@relationspsykologi.dk