Uddannelser / Uddannelse i Relationsledelse / Lederudvikling gennem vandring

Lederudvikling gennem vandring

Formålet med udviklingsvandringen

Dette er en invitation til en intens og personlig udviklingsrejse, hvor du i ro, smuk natur og gennem vandring kan finde retning og energi til at tage de næste vigtige skridt i dit lederjob. Dine næste vigtige skridt kan være rettet mod et bestemt tema som f.eks. konflikthåndtering, work/lifebalance, behovet for organisationsudvikling. Måske handler det bare om, at du trænger til fornyet energi og inspiration til revitalisering af dit personlige og professionelle lederskab.
 
Læs folder

Hvorfor vælge vandring som udviklingsvej?

Dagligdagens sprog er fyldt med mange og tydelige eksempler på forbindelsen mellem mental og organisatorisk udvikling og fysisk bevægelse som f.eks.: at gå i gang - gå i stå - løbe panden mod en mur.
Men for de fleste ledere er hverdagen præget af mental hektisk travlhed i stillesiddende aktiviteter.

Den rolige fysiske konstante bevægelse, naturen, luften og roen på denne udviklingsvandring omkranser ordene og gør tankerne mere enkle og fokuserede. På den måde reetableres din oplevelse af fokus, styrke, overblik og ro.

Vi ved, at vandring giver en afstressende effekt i nervesystemet, og på den måde skaber du undervejs på denne vandring optimale betingelser for at mærke din styrke og udvikle dit lederskab gennem refleksion og dialog.

Dine refleksioner vil på rejsen blive hjulpet på vej af den guidende vejleder som tilrettelægger:
  • små øvelser undervejs på vandringerne
  • individuelle coachingseancer af ½ - 1 times varighed dagligt med hver enkelt deltager
  • tematiske refleksive drøftelser blandt deltagerne om f.eks. relationelt mod, refleksion, beslutsomhed og handlekraft, nærhed og distance samt etik i ledelse.
Du vil undervejs på denne udviklingsrejse få mulighed for personlig fordybelse, gensidig erfaringsudveksling og sparring med andre ledere.
Rejsen vil således udvikle din evne til at finde din styrke og skabe retning for din ledelse, samtidig med at din evne til at lytte og møde andres perspektiver vil blive trænet.
 
Kontakt Finn Godrim på mail: finn@relationspsykologi.dk for mere info og tilmelding.
Institut for Relationspsykologi | Roskilde - Aarhus - Skive  | Tlf.: 97 52 00 95 | kontakt@relationspsykologi.dk