Uddannelser / Konferencer / Tidligere konferencer / Relationel velfærd 2015

Relationel velfærd 2015

"Stærkere relationer - bedre Velfærd". Stor international konference om relationel velfærd den 26-28. juni arrangeret af Cura, Mandag Morgen, jointaction, Taos Institute, Institut for Relationspsykologi, SACRE og Center for Virksomhedsudvikling og Ledelse på CBS.

Det seneste årti har udviklingen af den offentlige sektor og forståelsen af velfærd været til debat. Der går ikke en dag, uden at vi hører om, hvordan den offentlige sektor skal effektiviseres, slankes og optimeres, mens velfærdsydelerne skal moderniseres.

Mantraet; ‘mere for mindre’ har bidt sig fast. Relationel velfærd er en alternativ vej, der i stedet siger: ‘stærkere relationer – bedre velfærd’. Erfaringerne fra den relationelle tilgang taler sit tydelige sprog. Når borgerne og professionelle møder hinanden, i en relationel dialogisk samtale, og sammen ser både pragmatisk og helhedsorienteret på udfordringerne, lykkes det ikke alene at skabe bedre og mere bæredygtige løsninger, vi skaber også billigere løsninger.

Det er konferencens målsætning, at vi over 3 dage skal bringe alle aspekter af den relationelle velfærd i fokus. For at opnå dette har vi arrangeret en række spændende aktuelle oplæg og workshops.

Vær med til at udforske emnerne og bliv udfordret og bedre rustet til at tage debatten om fremtidens velfærd.
 
Institut for Relationspsykologi | Roskilde - Aarhus - Skive  | Tlf.: 97 52 00 95 | kontakt@relationspsykologi.dk