Uddannelser / ICDP uddannelse / ICDP niveau 1

ICDP niveau 1

ICDP står for ”International Child Development Programme” og er et evidensbaseret program udviklet til at sikre børns sunde udvikling.
 
 


ICDP har som grundtanke, at man bedst hjælper børn ved at gøre omsorgsnetværket stabilt og udviklingsstøttende. Der er fokus på samspillet mellem omsorgsperson og barn, og det grundlæggende formål er at reaktivere og bevidstgøre omsorgsgiverens medfødte ressourcer og evner til understøttende samspil.
 
Samme grundtanke gør sig gældende, når den, der skal have hjælp, ikke er et barn, men et ungt menneske, en voksen eller en ældre person. ICDP niveau 1 er derfor også aktuelt for personer, der arbejder med voksne og ældre.

På uddannelsen arbejder du med ICDP i form af 8 samspilstemaer, som er et konkret værktøj til forandring og udvikling af din pædagogiske praksis. 
 
Gennem uddannelsen kvalificerer du dig til at arbejde relations- og ressourceorienteret og du gennemgår samtidig en personlig udvikling, der får betydning for dig både som professionel og som privatperson.
Når du gennemfører vores uddannelse, bliver du ICDP-certificeret.         
 
 

Sagt om brugen af ICDP i hverdagen


Priser og tilmelding

Kontakt os for individuelle tilbud til institutioner, skoler og kommuner.


Yderligere information

For yderligere information kontakt os på tlf.: 97 52 00 95 eller mail: kontakt@relationspsykologi.dk
Institut for Relationspsykologi | Roskilde - Aarhus - Skive  | Tlf.: 97 52 00 95 | kontakt@relationspsykologi.dk